27. maj, 2015

Avtackning, uppsättning, rivning, underbart!

Ska alldeles strax till årsstämma i vår bostadsrättsförening, så det här blir kort. Deltog idag i avtackning av kommunchefen, som arbetat i Växjö kommun många år och som kommunchef i åtta. Mycket folk, god buffé, många presenter i konserthuset. Köpte bok som avskedsgåva från vår kommunala grupp. Tips på sevärdheter i Sverige. Hoppas han får tid att ägna sig åt sådant.

Diverse ärenden med bil. Samtal med damen med backsvalorna (se igår). Kom hem tidigt till en lägenhet som inte längre har en byggställning istället för altan! Hela ställningen riven idag. Inte helt klart med ytterväggarna, men vi kan öppna dörren och gå ut. Vilken befrielse! Och inomhus har snickarna varit och fixat till det som återstod. Nu bara två dörrar som inte går att stänga kvar. Började så smått sätta upp lite tavlor, där vi inte ska ha taklister att hänga i.

Dagen började annars med en intervju per telefon i Radio Kronoberg om ämnet "nudging". Roligt. Blev över fyra minuter såg jag på nätet. 

Vacker kväll! Syrenerna blommar fräscht liksom alpklematisen. I övrigt ser det förfärligt ut i landen, eftersom vi inte kunnat klippa eller rensa. Imorgon till Lund för att fira bonusdotterdotterns ett-årsdag. Lagom hem till möte med Vänsterpartiet Växjö och offentligt möte om Syrien och Palestina, 18.30, IOGT Vattentorget 1, Växjö. Arrangörer V Växjö och ABF. Fredag till styrelsemöte med Riksförbundet Noaks Ark  i Stockholm.

Carin Högstedt

150527