5. sep, 2014

Friberghs herrgård, sommar, lång resa, lång dag

Efter en god middag fortsatte vi mötet med Riksförbundet Noaks Arks styrelse och lokalföreningarnas ordföranden. Slut 21.30. Upp 4.30 idag och en resa som blev längre än beräknat - såg halva Sverige kändes det som. Förseningar, byte av resrutt för att spara tid, glömda bagage på ett tåg, många telsamtal till Sthlm för att någon där skulle hämta på hittegods, missade en station, där vi skulle gått av. Suzana, min medresenär, och jag hade inget flyt idag. Blir en rolig historia så småningom men idag bara pinsamt. Bagaget upphämtat och kommit hit! Bl a min ipad, min kalender och mycket papper som jag är helt beroende av. Nåväl. Vi är i Bålsta och Friberghs herrgård, som funnits under namnet Mysingen redan på medeltiden. Ligger vid en sjö och är fantastiskt vacker. Vilka träd det finns här i trakten!

Vi har en rejäl genomgång av Noaks Arks verksamhet ur alla aspekter och avslutar med styrelsemöte imorgon eftermiddag. Lördag debatt igen på Braåsfestivalen. Söndag val på vissa institutioner, vårdboenden, häktet, sjukhuset etc. Valsedlar med namn ska dit. Jag ska köra ut till några. Bra tillfälle att se en rad av dessa arbetsplatser och vårdinrättningar.

Solsken hela dagen. Nu ska jag se vad det finns för nytt från politiken denna dag på textTV och vad jag kan hitta för kanaler. Hemma rätt sent imorgon. Hoppas att det inte tar sju timmar som hit. Bålsta ligger någonstans mellan Uppsala och Stockholm. Har inte satt mig in i geografin.

Hyser stor tillförsikt. Det går bra nästa söndag.

Carin Högstedt

140904