2. sep, 2018

Solsken i Braås, festival, regn i Växjö, #inteminröst, namninsamling

Från ett ruggigt och regnigt Växjö igår till Braåsfestivalen i solsken! Fullt med folk och händelser, bra politisk debatt, paella gick att köpa och den var jättegod. Rapp och rolig utfrågare i debatten och Vänsterpartiets representant Maria Garmer på hemmaplan och som klippt och skuren för att svara på frågor om landsbygd och ridning t ex. Vi hade infotält och folk var intresserade av vårt kommunprogram med mera.

I Växjö hade Amnesty med fler föreningar manifestation mot rasism. Bra tal och trots regnet en hel del publik. Namninsamlingen finns på Amnesty och #inteminröst. Skriv under uppropet om du tycker vi ska #röstamermänskligt.

Idag cyklat och gått i några timmar med senaste (V)äxjös Kommunnytt. Underbart väder! Många var utomhus när jag kom med blad i brevlådan. Glada tillrop värmer!

Besökt barnbarnen och ätit blåbärspaj som var helt ljuvlig. Så skrivarbete och nu stilla stund på altanen. Mycket innehåll i SvD och DN idag. DN Debatt om ”Den akuta klimatkrisen kräver bred politisk samling”. Tio kända klimat- och miljöpersonligheter har skrivit. Läs gärna! SvD har sex helsidor med ”valguide -så tycker partierna”.

Det blev inget med Släktforskardagarna för min del. Kilometerlånga köer när jag kom dit igår. Väldigt mycket folk!

 Vindstilla. Vackert. Vilsamt.

Gott inför en hård arbetsvecka!

Carin Högstedt

180902

@hgstedt

www.carhog14.se

www.maqt.se

carin.hogstedt@vaxjo.se