7. jan, 2015

Möten av olika slag, Araby, kommunstyrelsen

Trött ikväll. Det blev för många arbetstimmar och utan redig mat. Nu lugnt bortsett från Gyllene Gryning i Grekland på TV-nyheterna, terrordåd i Paris och annat fruktansvärt.

På plussidan så har min partikamrat Eva-Britt Svensson, f d EU-parlamentariker, blivit utsedd till ledamot i den nytillsatta Sexualbrottskommittén, som ska förbättra lagstiftningen på det området. Jag tror hon är den enda som inte har plats i riksdagen. Grattis till ett bra val av ledamot!Och Eva-Britt till ett intressant uppdrag!

Ytterligare ett plus idag - träffade min äldsta dotter och ordnade ett spontanmöte med hennes bästis från grundskolan. De har inte setts sedan nian förrän idag och nu är de bortåt 50 år. Glatt möte! Nu bor de nära varandra och kan träffas.

Fick ihop en insändare om Araby och min syn på vad som behöver göras snabbt för att folk ska kunna mötas och ta itu med trygghetsskapande åtgärder.

Så möte med kommunala gruppens arbetsutskott för att gå igenom kalendarier och annat administrativt, tätt följt av möte med fullmäktigegruppen och genomgång av ärendena till imorgon. Det återkommer jag till.

Nu släcker jag ner datorn.

Carin Högstedt

150107