21. dec, 2014

Julkalender, ledigt, klappat och klart, nyval

Tittar på julkalendern medan jag skriver. Sett en del avsnitt. Bra, tycker jag. Många julkalendrar har passat vuxna bättre än barn. Kanske den här också. Spännande är den i alla fall.

SIFO har frågat nästan 2000 personer vilket parti de skulle rösta på om det var val idag (mellan 8 och 18 december). Inga stora skillnader mot förra mätningen eller valet. KD och FI klart utanför riksdagsspärren, rödgrönt övertag. V måste göra en hejdundrande bra valrörelse, som rör om  i grytorna och berör medborgarna, om vi ska flytta fram positionerna. Och det ska vi. På lördag möte med distriktsstyrelsen. Men innan dess lite ledigt och mycket julfirande. Kanske inte skriver blogg heller.

Det drar ihop sig. Inte nog med att det städat här; nu är julklapparna köpta. Gick som smort. Väldigt - oroande - lite folk i centrum av Växjö vid 12-14. Hur såg det ut vid Grand Samarkand vid den tiden, tro? Julmaten är inhandlad, de sista (V)äxjös KommunNytt är utdelade och Panncentralen och Tallgården (viktiga mötesplatser i Växjö) har fått varsin liten bunt. Julkorten postade. Återstår att slå in paket och laga till maten. Det blir imorgon.

Ha det riktigt bra i jul!

Carin Högstedt

141221