4. dec, 2014

Planering hela dagen

Började dagen med planering för Kosovoprojektets fortsättning. Fortsatte med landsbygdsutvecklingsplanering tillsammans med tjänsteman och min kollega från (C). Vi är ansvariga för landsbygden och tillgänglighetspolitiken. Kosovoprojektet handlar om just tillgänglighet. Där gick förmiddagen till viktiga frågor. Satte ut datum för träff med alla sockenråden och samhällsföreningarna, 26 st inom kommunen. Det ska vara i Fraggahult. -Ja, det är inte så många som vet var det ligger, men där finns en samlingslokal som heter duga. Ligger så avsides som det låter. Ska bli roligt.

Så till distriktsstyrelsens arbetsutskott med det lilla tillägget VAL på dagordningen. Hela tidsplaneringen görs om utifrån valrörelse och nytryck av valsedel, utseende av valledning m m. Gjorde utskick efter mötet till distriktsstyrelsen, som ska ha nytt möte i mellandagarna. Så till V Växjös styrelse för planering och nya beslut. "Atti" bjöd på tårta för att fira ny valrörelse. V-boa - hönshuset - valsar runt i media, som tycker det är roligt och det är det ju.

5.40 imorgon kommer taxi för färd till stationen och tåg till Sthlm för seminarium, tema folkhälsa. Har jag riktig bondtur hinner jag precis hem till På spåret börjar.

Carin Högstedt

141204