13. sep, 2014

Osynliggörande, svar på medborgarnas frågor, mat musik, poesi

"Så kryssar du dig fram i valet" är rubriken på ledaren i Smp idag. Alla partier redovisas med förstanamn på listorna m fl. Utom Vänsterpartiet, där undertecknad är osynliggjord. Vill bara påpeka att jag finns och att jag är första namn på kommunlistan för Växjö kommun.

Vill också tala om att jag svarat på insändare, där medborgarna frågat det ena och det andra. T ex cykelvägen Växjö - Ingelstad. En artikel om väg 941 och landsbygdens vägar för skogsindustrin är också ratad av Smp.

Nu till stan för sista dagens valarbete. Kom gärna förbi V-boa på Storgatan i Växjö! Mellan 11 och 13 har vi mat, musik och poesi. MEN vi svarar på frågor denna dag också. Har du svårt att bestämma dig? Vi ger dig argument för vår politik.

DNs opinionsundersökning idag  har hyfsat underlag, 1322 personer har svarat, 1551 har tillfrågats. V har 7,6, F! har 3,6. Feminismen växer! Bortsett från partiegoismen (vi borde ha 10%) så är det bra resultat för Sverige.

Imorgon 12 timmars valarbete men i lugn atmosfär. En speciell dag då motsättningarna är nertonade och samtal kan föras utanför vallokalerna. Jag ska vara vid min egen vallokal, Sandsbro skola, mestadels men även Centrumskolan på Araby.

Carin Högstedt

140913