8. sep, 2014

26,6 km cyklade, debatt, V-boa, Café Tufvan, dörrknackning som kom av sig

 Äntligen fick jag cykla igen. Fyra dagars uppehåll känns inte bra. Blev 26 km idag, otroligt nog. Till stan, till campus, till stan, till Norregård, till Sandsbro så småningom. Vilket månsken nu! Fullmåne. Varmt och skönt 20.15.

Hektisk dag. Debatt i SmpTV om skolfrågor. Jag och Stefan Bergström (FP). Lyssnade på den i efterhand. Helt OK. Ingen anledning att angripa Stefan. Han är en värdig representant för socialliberaler, vilka jag lätt kan umgås med. Att han är del i en allians som har en skakig budget, tja, det får passera.

Café Tufvan - en social och drogfri mötesplats på Campus - jag är med i styrelsen där. Stefan Bergström är  ordförande. Vi träffades igen på ett styrelsemöte. Trevligt.Viktigt för studenterna att Café Tufvan finns!

Torgmöte vid V-boa med alla toppkandidater närvarande. Superdag! Så skulle vi äntligen knacka dörr. På Nydala. Då visar det sig att   en medlem knackat varenda dörr i området. Då väljer vi Norregård - dörrkoder. Låst. Då börjar vi dela i brevlådor på Skogslyckan istället. Allt ordnar sig. Vi fortsätter imorgon på Teleborg.

Jag är dödstrött. Vaknade och startade ca kl 5.00. Nu räcker det. Imorgon är en ny dag. Jag träffas i V-boa så gott som hela dagen..