9. aug, 2014

Folkomröstningsresultat, GlasJesus, ballonger

Läs gärna det jag skrev på bloggen igår! För att förstå följande: Gunnar Nordmark (FP) har en säger en anhängare, som röstar ja för Kronobergs anslutning till Skåne. 80 personer röstade nej till det, 1 mot alltså. På Storgatan i Växjö idag vid V-boa.Så rätt man kan ha om folks goda omdöme!

Ballonger fylldes med helium och barn blev glada, när de fick ballonger med regnbågsflagga med V i. Men det blir bara på lördagarna.

Efter fem timmar vid V-boa - mot Hovmantorp och GlasJesus, pjäsen som upprört vissa sinnen men glatt desto fler. Humor och samhällskritik - underbart! En upprättelse för Glasriket och en mycket bra skådespelarprestation och bakom alltihop en författare som gjort en resa i Glasriket. En hel del bekanta ibland publiken, som var  fullsatt. en av skådespelarna frågade om jag kände igen henne, viket jag vagt gjorde men inte kunde placera. Hon var elev till mig i Lessebo högstadium 1972. Hon sa att det var positivt minne!

Mörkt 21.30. Blött efter rejält regn. Fruktar morgondagen då jag ska komma ifatt allt jag inte hunnit med. Inser att jag inte kan vara på flera ställen samtidigt och dessutom få ro att tänka och skriva. Och lära mig blogga med framgång.

Carin Högstedt

140809